Bugarska domaćin Balkan E-commerce Summita početkom travnja

Govornici i više od 450 gostiju iz više od 12 zemalja očekuju se u Sofiji na eCommerce forumu

Balkan eCommerce Summit dvodnevni je forum koji na jednom mjestu okuplja predstavnike internetske trgovine iz više od 10 zemalja Balkana. Događaj je prikladan i bit će koristan vlasnicima eCommerce tvrtki, predstavnicima digitalnih agencija, pružateljima eCommerce usluga za klijente u online trgovini te svima koji su zainteresirani za ovaj posao.

Na konferenciji će se raspravljati o temama kao što su Live Shopping, prekogranična logistika, tehnološka rješenja za veću prodaju, digitalni marketing, platforme i mnoge druge. Također će biti detaljno predstavljeno svako od tržišta koje sudjeluje na forumu.

Predstavnici Rumunjske, Grčke, Bugarske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i drugih održat će prezentacije na konferenciji i izložbenom prostoru Balkan eCommerce Summita, rekao je nedavno Nikola Ilchev, osnivač eCommerce Academy. Forum će se održati od 4. do 5. travnja u Sofia Tech Parku.

Očekuju se govornici i više od 450 gostiju iz više od 12 zemalja. Službeni jezik Balkan eCommerce Summita je engleski. Više od 35 medijskih i strukovnih udruga podržava događaj zbog njegovih višestrukih prednosti i velikog potencijala za prekogranično poslovanje.

Nikola Ilchev

Sudionici će prikazati glavne načine i izazove za ulazak na njihova tržišta i dati smjernice o tome na što bi novi igrači na tržištu tamo trebali paziti.

Ono što je najvrjednije u vezi s ovim prvim balkanskim forumom, prema riječima organizatora Nikole Ilcheva, je to što će “predstavnicima sa svih ovih tržišta dati priliku da se sastanu na jednom mjestu i razmijene vrijedna iskustva i ideje, kao i pronaći načine da trgovinu među njima učinite još boljom. Ujedinjeni, Balkanski poluotok je prilično veliko tržište koje je privlačno svakom e-trgovcu. Na ovom događaju može se pronaći mnogo korisnih i inspirativnih informacija i ostvariti brojne kontakte s potencijalnim partnerima, pružateljima usluga i drugim partnerima s kojima možete komunicirati licem u lice.”

Organizatori kažu da će osigurati da svaki posjetitelj izvuče maksimum iz dva dana uz prezentacije međunarodnih predavača, izložbeni prostor i druženje nakon završetka prvog dana.

Tijekom događaja održat će se i panel rasprave te prezentacije uživo o pojedinim tržištima Balkanskog poluotoka, koje će održati lokalni stručnjaci i prepoznatljivi lideri.

Pitanja i odgovori s govornicima i partnerima bit će dostupni u expo zoni, gdje će više od 30 poslovnih predstavnika imati svoje štandove.

Ulaznice su dostupne na stranici: https://balkan.ecommercebg.com/

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakTraže se najbolji mladi inovatori Hrvatske
Sljedeći članakNatječajem za sadnju drveća u gradovima započeo projekt Od izvora do mora