CHIO sve jači na hrvatskom tržištu!

Nastao davne 1962. godine, Chio je omiljeni brend u više od 30 zemalja i jedan od najjačih i najpoznatijih snack brendova u Europi. Izgradnju i jačanje Chio brenda na hrvatskom tržištu Intersnack Adria nastavlja i u drugim kategorijama

Intersnack Adria tržišni je lider i vodeći domaći proizvođač u kategoriji slanih grickalica na hrvatskom tržištu.

U tvornici u Hercegovcu od 100% hrvatskog krumpira već se niz godina proizvodi prvi i vodeći hrvatski čips, Čipi Čips, proizvod s tradicijom od 1977., ujedno i najpoznatiji brend u portfelju kompanije. Krumpir s hrvatskih polja od prošle godine glavni je sastojak i internacionalnog brenda čipsa – Chio Chipsa, čiju je proizvodnju od 100% hrvatskog krumpira Intersnack Adria s ponosom započeo u svibnju 2020. u tvornici u Hercegovcu.

Nastao davne 1962. godine, Chio je omiljeni brend u više od 30 zemalja i jedan od najjačih i najpoznatijih snack brendova u Europi. Izgradnju i jačanje Chio brenda na hrvatskom tržištu Intersnack Adria nastavlja i u drugim kategorijama.

CHIO BAKED – odličan okus ravno iz pećnice!
Krajem 2020. Intersnack Adria, uz do tada već prisutan Chio asortiman u kategorijama čipsa i specijala, ulazi u kategoriju pečenih grickalica i kokica, donoseći inovaciju u kategoriju.

Uz već dobro poznate klasične proizvode u obliku štapića i pereca, Chio predstavlja Maxi Mix 200 g koji u samo nekoliko mjeseci od lansiranja ostvaruje odlične prodajne rezultate. Radi se o miksu pečenih proizvoda u pakiranju praktičnom za dijeljenje s prijateljima i članovima obitelji, na dječjim rođendanima, obiteljskim druženjima i izletima. Kao dio Chio baked asortimana ističu se i Chio XXL štapići, ekstra dugački štapići, jedinstveni po svom obliku i pakiranju. Pakirani su u kutiji s četiri 45 gramske vrećice za garanciju svježine i hrskavosti štapića.

Uz klasične pečene proizvode tu je i Oven baked linija proizvoda, inovativni proizvodi u kategoriji na bazi krumpirova tijesta i žitarica koji dolaze u obliku štapića i krekera i različitim okusima.

Radi se o krekerima s okusom kremaste paprike ili dodatkom morske soli te štapićima sa sirom i kiselim vrhnjem&lukom.

Uživajte u širokoj paleti Chio proizvoda. Chio okus. Baš po mom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOžujsko partner hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu
Sljedeći članakPoznat novi datum 27. Vinistre