coccolino-sensitive-1lUnilever je na tržištu omekšivača za rublje prisutan s markom Coccolino od 1990. godine.

Unutar Coccolino asortimana mogu se pronaći različite varijante omekšivača koje su sve prepoznatljive po svom zaštitnom znaku –  Coccolino medvjediću, koji simbolizira mekoću i udobnost te gradi imidž marke.

U ponudi se nalaze Coccolino Blue Splash, Green Burst, Orange Rush, Pink Passion te Vaporesse tekućina za glačanje u dvije varijante – Natural Freshness i Exhiliration Pink, kao i mirisne vrećice.

Najprodavaniji proizvod je Coccolino Sensitive koji je namijenjen osobama s nježnom i osjetljivom kožom te obiteljima s malom djecom. Sve varijante omekšivača dolaze u pakiranjima od 1 l i mogu se pronaći u svim trgovačkim lancima te brojnim manjim dućanima i drogerijama.

Dugotrajnost mirisa i mekoća odjeće karakteristike su omekšivača Coccolino koji primjenjuje formulu postupnog oslobađanja mirisa, ističu iz Unilevera te dodaju kako su pažnju potrošača privukle i premium varijante od 750 ml, izuzetno mirisne varijante iz linije Coccolino Sensation: Purple Orchid & Blueberries, Tiarie Flowers & Wild berries, Passion flower & Bergamot te Melon & Lotus flower.

“Trudimo se odgovoriti potrebama potrošača pa se tako često u ponudi nalaze i promotivna pakiranja poput triopaka te cjenovne akcije. Kao novost možemo navesti prelazak naših premium varijanti iz 750 ml pakovanja u 1 l, tako da će od sada za istu cijenu potrošači dobiti još više. Općenito, cijeli segment Coccolino proizvoda kreće se u smjeru promotivnih cijena”, navodi Tanja Horvat iz Unilevera.