cockta-live-radio-wideCockta Live Radio ekskluzivna je radio postaja za ljubitelje Cockte na Facebooku

Cockta Easy i Cockta Rossa, novi ljetni okusi, koji su već potpuno okupirali prodajne police i suncem obasjane terase, nisu jedina ovogodišnja novost.

Cockta se novom kampanjom pobrinula za još jedno u nizu iznenađenja. Mogli bismo čak reći da trendove ne samo slijedi, već ih i stvara. Za sve ljubitelje dobrih pića i glazbe Cockta u suradnji s izdavačkom kućom Menart lansirala je prvi Facebook radio, Cockta live radio, koji će putem Facebooka, ekskluzivnog kanala za emitiranje, moći slušati svi korisnici ove društvene mreže koji su već lajkali stranicu Cockte na Facebooku ili će to tek učiniti.

Tijekom dana radio će emitirati mirniju glazbu koja će vas pratiti posvuda gdje ćete pristupati najvećoj društvenoj mreži na svijetu: kod kuće, na poslu i na svim drugim mjestima na kojima možete pristupati Facebooku.

A kada padne mrak, Cockta live radio ponudit će vam najveće glazbene i plesne hitove koji će se pobrinuti za dobre ritmove tijekom ljetnih večeri. Ne opterećujte se s traženjem najboljih komada kada to možete prepustiti Cockta Live radiju. A šlag na kraju? Naravno: slušanje dobre glazbe neće ometati reklame.