web-fest-coolinarika-nagrada-2010-largePodravkina kulinarska internetska stranica Coolinarika.com proglašena je najboljom web stranicom u kategoriji Magazina, a osvojila je i treće mjesto u utrci za Grand Prix – veliku nagradu žirija na Web Festu 2010, s temom “Sve je na Webu”.

Riječ je o najvećem regionalnom internetskom festivalu posvećenom izboru najbolje regionalne web stranice ili web projekta, kao i promociji i unapređenju korištenja globalne elektroničke mreže na ovim prostorima.

Na svečanoj dodjeli, koja je održana u Beogradu, nagradu je u ime Podravke preuzela Sanja Mijatović iz marketinga Podravke Srbija, naglasivši pritom da nagrada nije mogla doći u boljem trenutku, budući da Coolinarika upravo slavi  7. rođendan i redizajnirano lansiranje.

Za naslov najboljih na Web Festu 2010 tijekom posljednjih nekoliko mjeseci natjecalo se više od 1700 web stranica iz cijele regije, razvrstanih u 17 kategorija.

U svakoj kategoriji dodjeljivala se nagrada stručnog žirija koji je bodovao sadržaj, strukturu stranice, navigaciju, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupni dojam.

Prestižni žiri bio je sastavljen od vrhunskih stručnjaka iz područja interneta, marketinga, poslovanja i zabave.

Coolinarika danas broji više od 46.000 aktivnih registriranih korisnika koji su do sada unijeli oko 70.000 recepata i 350.000 slika.