Strani autoklubovi_čl.iskazniceČlanovi autoklubova iz Slovenije, Italije, Austrije i Češke mogu na Crodux benzinskim servisima  do 30. rujna ostvariti popuste na gorivo i pranje automobila.

Veliki broj inozemnih gostiju koji će ovoga ljeta svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj proći će povoljnije ako gorivo budu točili na benzinskim servisima Crodux-a.

Za članove autoklubova iz Slovenije, Italije, Austrije i Češke, Crodux  je osigurao popuste za sva Eurodiesel i Eurosuper goriva te autoplin (LPG) u razdoblju od 03. travnja do 30. rujna 2015.

Za ostvarivanje prava na popust potrebno je samo na blagajni Crodux benzinskog servisa pokazati člansku iskaznicu Avto-moto zveze Slovenije, Automobile Cluba d’Italia, austrijskog ÖAMTC-a ili češkog ÚAMK-a.

“Popuste smo osigurali za turiste iz četiri zemlje iz kojih nam dolazi više od jedne trećine inozemnih gostiju. Smatramo to svojevrsnom dobrodošlicom i doprinosom razvoju hrvatskog turizma i imidža Hrvatske kao destinacije koja cijeni svoje goste. Vjerujemo da ćemo uskoro proširiti popuste i na članove autoklubova  iz drugih zemalja koje su važne za hrvatski turizam”, istaknula je Draga Antić, direktorica Crodux derivata.

Uz popuste na gorivo, članovi ovih četiriju autoklubova mogu ostvariti i poseban  popust u autopraonicama na 25 benzinskih servisa Crodux-a.