Datalab organizira PANTHEON Digital Transformation Brunch

Događanje je idealno za profesionalce i poduzetnike koji su spremni pokrenuti digitalnu transformaciju i prigrliti inovacije u svojem poslovanju

Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, u utorak, 17. listopada, u Wespa Business & Lounge organizira PANTHEON Digital Transformation Brunch.

Na događanju će se govoriti o najnovijim trendovima u digitalizaciji te strategijama digitalizacije poslovanja uz PANTHEON ERP alate.

Kroz praktične primjere, sudionici će imati priliku vidjeti kako PANTHEON alati omogućavaju digitalizaciju poslovanja te rezultiraju vidljivim i mjerljivim poboljšanjem profitabilnosti zahvaljujući integraciji svih funkcija unutar tvrtke, optimizaciji poslovnih procesa, automatizaciji manualnih zadataka, većoj produktivnosti i smanjenu troškova.

Događanje je idealno za profesionalce i poduzetnike koji su spremni pokrenuti digitalnu transformaciju i prigrliti inovacije u svojem poslovanju.

U najavi direktor Datalab HR, Danilo Tomšič, istaknuo je: “U današnjem poslovnom okruženju koje se brzo mijenja digitalizacija je ključni faktor uspjeha poduzeća u svim fazama razvoja, od startupova do zrelih korporacija. Digitalizacija poslovnih procesa donosi mnoge prednosti i poboljšanja koja mogu značajno utjecati na učinkovitost, kredibilitet i performanse poduzeća te omogućiti dugoročnu održivu rast. Digitalna transformacija podrazumijeva nadogradnju postojećih informacija i poslovnih procesa te njihovo integriranje s ePoslovanjem s ciljem optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita. Ona danas nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava uspjeti na tržištu. Ne propustite priliku za druženje puno dobre atmosfere, novih znanja te povezivanja s poslovnim partnerima i PANTHEON stručnjacima koji će vam pomoći povećati poslovnu učinkovitost i promijeniti podatke u dobit!”

Agenda događanja i obrazac za prijavu mogu se pronaći na službenoj stranici događanja.

Sudjelovanje na događanju je besplatno uz pravovremenu prijavu najkasnije do 16.10.2023.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBorzan: Porezom na neočekivanu dobit protiv rasta cijena hrane
Sljedeći članakLuka Ploče je prva hrvatska luka koja je objavila Izvještaj o održivosti