chio-chipsPonuda slanih grickalica tvrtke Dicentra sastoji se od čipsa od krumpira, tortilla čipsa od kukuruza, ekstrudiranih grickalica, štapića i krekera.

U kategoriji čipsa prisutni su s Chio brendom, a najpopularniji okusi su crvena paprika u pakiranju od 150 i 75 grama te ljuti feferoni u pakiranju od 150 grama.

U kategoriji flipsa prisutni su s Kelly’s brendom, dok ponuda ekstrudiranih grickalica uključuje Chio Taccos i Big Pep te Tornado Ryderz.

Odnedavno se na policama trgovina Tornado Ryderz pojavio s dva nova okusa – Salsa i Šunka&Senf u pakiranju od 60 grama.

U Dicentrinoj ponudi nalazi se i brend Pom Bar u pakiranju od 55 grama s okusima ketchup, paprika i slani te brend Kubeti – dvopek u kockici praktičnog pakiranja od 40 grama s okusima pizze, ketchupa, piletine, šunke i češnjaka.

“Svojom distributivnom mrežom pokrivamo cijelo područje Republike Hrvatske i na taj način omogućavamo da se proizvodi svjetskih poznatih proizvođača nađu na policama kako velikih trgovačkih kuća, tako i u malim trgovinama. U pojedinim kategorijama tržišni udjeli naših proizvoda kreću se u rasponu od 13 do čak 70 posto, a liderska pozicija naših brendova obvezuje nas da neprestano nudimo nove proizvode i kontinuirano povećavamo kvalitetu postojećih”, ističe Darija Protrka iz tvrtke Dicentra, zastupnika Intersnacka i Ulkera za Hrvatsku.