Dr. Oetker Kakao za kolače – ukusno iznenađenje za predstojeće blagdane

Za kolače i slastice prožete bogatstvom okusa i mirisa

Tvrtka Dr. Oetker, hrvatskom je tržištu predstavila najnoviji proizvod u svojoj ponudi – Kakao za kolače, proizvod ekstra kvalitete za pripremu ukusnih kolača, keksa i napitaka. Kakao je već stoljećima neizostavan i omiljen sastojak za pripremu ukusnih slastica u kuhinjama diljem svijeta te je vrlo cijenjen zbog svog blago gorkastog okusa koji kolačima i ostalim slasticama daje poseban okus. Mnogima su predstojeći božićni blagdani gotovo nezamislivi bez
kolača i torti spravljenih s kakaom te su, uz kićenje jelke, darivanje, snježne pahuljice i druženje s najmilijima jedna od prvih asocijacija na ugodu koju donosi blagdansko ozračje.

Uz Dr. Oetker Kakao za kolače možete biti sigurni da ćete vi i vaši najmiliji ovoga Božića uživati u kolačima koji će očaravati bogatstvom okusa i mirisa te će vrlo primamljivo izgledati. Uživajte u pripremi kolača, torti, preljeva, pudinga, palačinki ili raznih napitaka uz Dr. Oetker Kakao. Ne morate stati kod nabrojenog – slobodno pustite mašti na volju i prepustite se kreiranju raznih kombinacija koje uključuju kakao.

Dr. Oetker Kakao za kolače na tržištu se nudi u praktičnom pakiranju od 70 grama, a dostupan je u trgovinama diljem Hrvatske po preporučenoj MPC koja iznosi: 5,40 kn.