Dr. Oetker Vitalis Crunchy Granola Müsli

Ukusne i hrskave granole od integralnih zobenih pahuljica u tri nove kombinacije okusa idealne su za sve koji uživaju i puni su energije.

Omiljeni Dr. Oetker Vitalis müsli donose tri nove kombinacije okusa Crunchy Granola Müsla s hrskavim granolama za savršen početak dana, ukusan međuobrok tijekom dana ili hrskavi snack na kraju dana. Crunchy start s medom, Fruity morning sa sočnim voćem i zamamni Choco-Banana pleasure s komadićima čokolade i banane pružaju hrskavi doživljaj u svakom trenutku i energiju za aktivan dan.

Vitalis Crunchy start, Crunchy Granola Müsli – idealna kombinacija za sve koji traže ukusnu i hrskavu dozu energije na početku dana. Hrskave granole od zobenih pahuljica u kombinaciji s ukusnim medom pružaju hrskav užitak za aktivan početak dana.

Vitalis Fruity morning, Crunchy Granola Müsli – ukusna kombinacija raznovrsnog voća i hrskavih granola od zobenih pahuljica oduševit će sve ljubitelje voćnih okusa. Uz komadiće grožđica, smokava, brusnica i marelica osigurano je aktivno jutro i ukusni međuobrok.

Vitalis Choco-Banana pleasure, Crunchy Granola Müsli – omiljena čokoladna kombinacija hrskavih granola od zobenih pahuljica koja će oduševiti sve ljubitelje raskošnog spoja čokolade i banane.

Preporučena maloprodajna cijena: 17,90 kn (Billa)

Prethodni članakJoš jedna godina bez pravog bjelovarskog šoping-centra
Sljedeći članakMetro Cash & Carry obilježio 50. obljetnicu poslovanja