Ekološki povratak sistemskih BIC brijača

BIC ističe kako je ova inovacija u svijetu njege ženskoga tijela inspirirana i brigom o okolišu s obzirom na to da su same britvice izrađene od 40% recikliranog materijala, a pakiranje u kojemu dolaze u potpunosti je razgradivo i napravljeno od već recikliranog papira

Obala Grupa je, osluškujući trendove i zahtjeve tržišta, prvi put snažno zakoračila u neprehrambeni sektor i postala ekskluzivni zastupnik renomiranog proizvođača upaljača i brijača BIC. Veličini BIC-a svjedoči činjenica da je ta robna marka svjetski lider u proizvodnji uredskog materijala, upaljača i brijača s više od 70 godina dugom tradicijom pružanja visokokvalitetnih, jednostavnih, inventivnih i pouzdanih proizvoda za svakoga. Taj se standard ne mijenja bez obzira na vremenske i prostorne granice s obzirom na to da posjeduje 26 tvornica rasprostranjenih na četiri kontinenta.

Ove sezone posebnu će pažnju privući svojom kolekcijom sistemskih brijača BIC Click Soleil. Uz sve prednosti, BIC ističe kako je ova inovacija u svijetu njege ženskoga tijela inspirirana i brigom o okolišu s obzirom na to da su same britvice izrađene od 40% recikliranog materijala, a pakiranje u kojemu dolaze u potpunosti je razgradivo i napravljeno od već recikliranog papira.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakIAB-ova analiza: Europsko tržište online oglašavanja u porastu
Sljedeći članakPhilip Morris najavljuje novu tvornicu u zapadnoj Ukrajini