Dubravko Ćuk, glavni enolog Badela 1862.

Vrhunska bijela vina Chardonnay, Sauvignon i Graševinu brenda Vezak brojnim uzvanicima predstavio je u ugodnom ambijentu restorana Bistro Apetit Dubravko Ćuk, glavni enolog Badela 1862. Daruvarska vina doživjela su zaokret u stilu i tehnologiji proizvodnje što su temelji za snažan iskorak na tržište u bijelim vinima, a promjene je doživjela i etiketa.

Na njoj je zadržan prepoznatljivi element vina Daruvara – simbol ždrala, a dodan mu je tradicionalni motiv veza koji ističe vrijednost hrvatske baštine. Osim u vrhunskim vinskim kapljicama, gosti su uživali u meniju s pet sljedova koji je posebno za tu prigodu osmislio Marin Rendić, chef Bistroa Apetit.

Priča brenda Vezak sažeta je u sloganu “Ljepota povezivanja”‘ jer neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom, poručili su iz Badela 1862.

Ova jedinstvena linija dolazi iz suncem okupanog dijela Slavonije, sa specifične lokacije gdje se skladno spajaju brežuljci i doline, zemlja i nebo, sunce i sjena. Povezivanje kao misao vodilja i noseća vrijednost branda provlači se od samog imena do dizajna etikete. Cijela priča o brendu Vezak sažeta je u sloganu “Ljepota povezivanja” jer neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom.

U Badelu 1862 sigurni su da će bijela vina brenda Vezak osvojiti srca brojnih obožavatelja posebnim dizajnom, modernim stilom, svježim, laganim i lepršavim okusima te izvrsnom kvalitetom.