MasterCard “We Love Women” kampanja i dalje traje, a od 19. do 25. svibnja održava se tjedan posvećen modi, ljepoti – i, naravno, svim ženama

Iza nas je još jedan tjedan MasterCard kampanje posvećene ženama “We Love Women”. Tjedan posvećen mamama i djeci izazvao je veliki interes jer su majke i njihovi najmlađi mogli uživati u brojnim sadržajima namijenjenim upravo njima te dobiti korisne savjete, iskoristiti brojne popuste za plaćanje MasterCard karticama i prisustvovati predavanjima Tatjane Divjak i Kristine Ercegović.

Tatjana Divjak održala je seminar pod nazivom “Postizanje ravnoteže između posla i života”  te je davala savjete kako pronaći ravnotežu između uloge mame i karijeristice. Kristina Ercegović, autorica knjige “Sam svoj gazda”, savjetovala je posjetiteljice o tome kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima.

Tjedan koji slijedi posvećen je modi i ljepoti, a sve dame mogu uživati u kupnji s brojnim popustima na odjevne predmete i kozmetičke proizvode za plaćanje MasterCard karticama.

Farmacia, dm i Trend Line imat će posebne promocije svojih proizvoda, a L’Oreal će posjetiteljice City Centera one East i West obradovati promotivnim šminkanjem. Posebni popusti za plaćanje MasterCard karticama mogu se iskoristiti u odabranim trgovinama.

Detaljan opis programa i informacije o popustima i pogodnostima možete pogledati ovdje.

PROMO