Fortenova grupa povećala ponudu nekretnina za prodaju

U novoj ponudi nekretnina tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine poput atraktivnih stanova u Mikulićima i Bukovačkoj cesti u Zagrebu

Fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalaze 143 nekretnina.

Fortenova je u srpnju lansirala posebnu mrežnu stranicu nekretnine.fortenovagrupa.hr na hrvatskom i na engleskom jeziku, s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe. Riječ je o nekretninama koje nisu u funkciji poslovanja grupe. Ovoga tjedna je ponuda nekretnina na stranici obogaćena nizom novih nekretnina na lokacijama diljem Hrvatske.

U novoj ponudi nekretnina tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine poput atraktivnih stanova u Mikulićima i Bukovačkoj cesti u Zagrebu, stan u Samoboru, zatim atraktivno građevinsko zemljište na zagrebačkoj Šalati (između Voćarske i Jurkovićeve ulice) ukupne površine 3.255 četvornih metara, zemljište za investicijsku izgradnju u industrijskoj zoni Kukuljanovo (Rijeka) ukupne površine 31.274 četvornih metara, zgrada bivšeg mlina u centru Križevaca, bivša svinjogojska farma Sremac u Rokovcima kraj Vinkovaca itd.

Nekretnine namijenjene prodaji podijeljene su prema kategorijama – rezidencijalne, komercijalne, zemljišta i ostale nekretnine. Podaci sa stranice govore da se trenutno prodaje najviše – 112 zemljišta, 27 komercijalnih, tri rezidencijalne i jedna nekretnina u kategoriji ostalo.

Iz Fortenove u priopćenju navode kako je za svaku nekretninu koja se stavlja u promet dostupan detaljan opis stanja i uvjeta prodaje, zajedno s početnom cijenom, kao i upute o načinu slanja ponude za konkretnu nekretninu. Dodatno, za komercijalne objekte je unaprijed definiran datum i vrijeme u kojem će se objekt moći obići i razgledati.

Obvezujuće ponude za kupnju nekretnina zaprimaju se do 20. prosinca, ističu iz kompanije. Navode i kako je od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina evidentirano više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

U razdoblju od pokretanja prodaje nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom, ističu iz Fortenove napominjući kako će se ponuda nekretnina i dalje redovito ažurirati.

Prethodni članakLidl otvorio 100. trgovinu u Hrvatskoj
Sljedeći članakHrvatski duhani ugovorili suradnju s tvrtkom AOI