Grad Gospić pokrenuo e – tržnicu domaćih proizvoda

"Sigurni smo da će se za dobre proizvode naših sugrađana daleko čuti te želimo na ovaj način potaknuti lokalnu proizvodnju i prodaju te omogućiti lakši i brži plasman domaćih proizvoda kako u Gospiću tako i izvan našeg grada i županije", poručili su iz grada

Grad Gospić u rad je pustio “E-tržnicu domaćih proizvoda“, web aplikaciju na kojoj se na jednom mjestu mogu naći domaći proizvodi proizvedeni isključivo na OPG-ima građana Gospića. Na online tržnici tako se nalazi velika ponuda domaćih i lokalnih proizvoda koji su selektirani po kategorijama, dok se klikom na željenu kategoriju kupac povezuje direktno s OPG-om i tako obavlja kupnju.

“Sigurni smo da će se za dobre proizvode naših sugrađana daleko čuti te želimo na ovaj način potaknuti lokalnu proizvodnju i prodaju te omogućiti lakši i brži plasman domaćih proizvoda kako u Gospiću tako i izvan našeg grada i županije”, poručili su iz grada.

Grad Gospić financirao je izradu same aplikacije, sustavno će održavati ovo web mjesto te po dostavi fotografija i podataka o proizvodima unositi ažurirane podatke na tržnicu. Pozvani su svi nositelji OPG-a s područja Grada Gospić koji do ovog trenutka nisu dostavili podatke da to učine te da potpuno besplatno ostvare mogućnost za dodatnu prodaju i vidljivost svojih proizvoda.

Gradsku web tržnicu možete naći na stranici https://gospic.gradskatrznica.com/.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakU Spot shopping mallu otvoren hipermarket Tommy
Sljedeći članakKako komunicirati u krizi i što će biti s event industrijom