Trgovački lanac Tommy otvorio je novo prodajno mjesto u Makarskoj, na adresi Ulica Europske zajednice 1, u sklopu novootvorenog Spot shopping malla. Hipermarket Makarska suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.

“Radi se o najvećem i najmodernijem maloprodajnom objektu na širem području i jednom od najvećih u prodajnoj mreži Tommyja. Osim stanovnika grada Makarske i svih mjesta na Makarskoj rivijeri, hipermarket će, kao i cijeli Spot shopping mall, zasigurno biti prepoznat i od brojnih gostiju i posjetitelja, kao mjesto za povoljnu kupovinu, te ugodan boravak i druženje”, uvjereni su u Tommyju.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.500 četvornih metara i pripada mu veliki broj parkirnih mjesta za kupce na otvorenom te u garaži Spot shopping malla. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističe asortimansku ponudu mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatesa i pekarstva s dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze samoposlužne blagajne. U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

“Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo novih 70 radnika, čime je ukupan broj zaposlenih u Tommyju prešao broj od 3.900, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja”, zaključuju u ovom dalmatinskom trgovačkom lancu.

Ovo je 211. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj. Njegova prodajna mreža raspolaže s više od 75.000 četvornih metara prodajnog prostora.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!