Grand kafi Atlantic Grupe odličje IAB Europe MIXX Awards

Proizvod Grand Single Origin osvojio je nagradu za inovativno uvođenje održive i transparentne Blockchain tehnologije

Svoju bogatu kolekciju nagrada, Grand kafa Atlantic Grupe je upotpunila još jednom – brončanim odličjem IAB EUROPE MIXX AWARDS za proizvodnu inovaciju Grand Single Origin. Kao prvi i jedini regionalni brend odlikovan ovim prestižnim priznanjem od strane vodećeg europskog udruženja u sferi digitalnog oglašavanja i marketinga, Grand kafa, u suradnji s agencijom Pom Pom communications, podiže ljestvicu na polju inovacija, efikasnih komunikacija i izuzetnog doprinosa industriji, izvijestili su iz Atlantic Grupe.

Uvođenjem BLOKCHAIN tehnologije uz pomoć Farmer Connect platforme i skeniranjem QR koda na pakiranju, ljubitelji Grand kafe su dobili priliku otputovati u daleke predjele Ruande i Brazila, upoznati farmere koji je uzgajaju, ali i podržati ih kroz humanitarne donacije.

“Posebno je zadovoljstvo i osjećaj kada riječ struke, pogotovo čuvenog natjecanja IAB EUROPE MIXX AWARDS, prepozna inovativnost, kreativnost i efektivnost našeg brenda i kampanja u digitalnom oglašavanju. Kao pionir uvođenja inovativne BLOCKCHAIN tehnologije u regiji, Atlantic Grupa zajedno s jednim od svojih vodećih brendova Grand kafa je omogućila potrošačima da otkriju cjelokupan put kave od zrna do šalice, uvjere se da je uzgajana na odgovoran način, i time napravila korak dalje u području transparentnosti i održivosti. Neizmjerno smo ponosni na ovaj projekt koji je cijelom našem timu donio nova saznanja i brojna priznanja, dok je digitalna kampanja promovirala upotrebu inovativnih tehnologija u cilju poboljšanja potrošačkog iskustva”, izjavila je Olja Nestov, Digital Marketing Manager, Atlantic grupe.

IAB EUROPE je vodeće udruženje u industriji digitalnog oglašavanja i marketinga, koje svojim djelovanjem potiče i nagrađuje kompanije koje pomiču granice marketinga. Na ovogodišnjoj gala svečanosti MIXX AWARDS u Madridu prikazana su najbolja rješenja iz cijele Europe, odajući priznanje za izvanredne kampanje, inovativna istraživanja i značajan doprinos industriji, uz postavljanje novih standarda u ekosistemu. Rigorozan proces ocjenjivanja uključivao je panel vrhunskih stručnjaka iz međunarodnih organizacija i kompanija, kao što su Bloomberg Media, Visa, TikTok, PhD, Samsung Ads, i mnoge druge iz više od deset europskih zemalja. Pobjedničke kampanje i projekti postat će dio nove Kuće slavnih na web stranici IAB Europe koja će biti predstavljena u lipnju 2023.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakCijene hrane u svibnju na najnižoj razini u dvije godine
Sljedeći članakPodravki sedam odličja Superior Taste Award