Hrvatska obrtnička komora (HOK) i HEP Opskrba potpisali su u četvrtak sporazum o daljnjoj suradnji, koji će obrtnicima osigurati dodatne pogodnosti, izvijestili su iz HOK-a.

Sporazum su potpisali predsjednik HOK-a, Dragutin Ranogajec, i direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša, a njime se nastavlja uspješna trogodišnja suradnja HOK-a i HEP Opskrbe u okviru projekta HOK Zajednička nabava. Članovima HOK-a kao i svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a, HEP Opskrba će osigurati nižu cijenu električne energije na području cijele Hrvatske.

Također, sklopljenim sporazumom HEP Opskrba nudi i nove pogodnosti u vidu proizvoda Hepi Partner. “Produljenjem uspješne trogodišnje suradnje s HEP Opskrbom omogućit će se daljnje ostvarivanje značajnih ušteda osiguravanjem povlaštenih cijena električne energije što će svakako utjecati i na smanjenje troškova poslovanja obrtnika”, istaknuo je Ranogajec.

Proširenje paketa pogodnosti uključenih u sporazum, kako je kazao, osigurat će dodatne benefite za sve obrtnike. Direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša je kazala kako je ove godine proširena ponuda za zaposlenike obrtnika, koji uz postojećih pet posto popusta, ostvaruju i dodatnih pet posto popusta na cijenu električne energije za svoje kućanstvo u tarifnom modelu Hepi.

“Veseli me što ćemo i na ovaj način dati svoj doprinos kvalitetnijem poslovanju obrtnika, a nižim računima za električnu energiju rasteretiti kućne budžete obrtnika i njihovih zaposlenika”, kazala je Jakša. Uvjeti sklopljenog sporazuma stupaju na snagu 1. veljače 2019. godine, navode iz HOK-a.