konzum-medvjedi-largeHokejaši Joel Prpic i Jonathan Filewich najavili novu Konzumovu nagradnu igru

U zagrebačkom Super Konzumu Črnomerec igrači hokejaškog kluba Medveščak Joel Prpic i Jonathan Filewich predstavili su danas novu Konzumovu „ledenu“ nagradnu igru.

Budući da je Konzum sponzor spektakla ARENA ICE FEVER, zajedno će s Medvjedima kroz novu nagradnu igru omogućiti svom najsretnijem kupcu da postane „Medvjed na jedan dan“.

Uz druženje i animaciju kroz sportsko – zabavne igre Medvjedi su pozvali kupce na sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svi kupci koji kupe dva zamrznuta proizvoda i pošalju svoje podatke na 60 246 imaju mogućnost postati sretnim dobitnikom te postati „Medvjed na jedan dan“ – što uključuje praćenje Medveščakovih igrača na gostujuću utakmicu EBEL lige – putovanje s hokejašima, gledanje utakmice te pristup svlačionici i originalni dres.

Osim glavne nagrade kupci mogu osvojiti ulaznice za utakmice Medveščaka u Areni Zagreb te godišnje ulaznice za sljedeću sezonu KHL Medveščak.

Nagradna igra traje do 28. siječnja 2011. godine.

Popularni Medvjedi tom su prigodom zaigrali stolni hokej s kupcima Super Konzuma Črnomerec te im tako omogućili jedinstveno iskustvo igranja hokeja s profesionalnim sportašima.

Osim što su podijelili autograme, hokejaši Medveščaka bogato su nagradili Konzumove kupce s brojnim poklonima, a prvih pet kupaca zamrznutih proizvoda dobili su i ulaznice za sljedeće hokejaške utakmice ARENA ICE FEVER-a.