Brand Finance, konzultantska tvrtka za procjenu i strategiju brendova, proglasila je Huawei jednim od 10 najvrjednijih brendova za 2022. Izvješće Brand Finance Global 500 pokazuje Huaweijevu vrijednost od 71,2 milijarde dolara, odnosno porast za čak 29% u odnosu na prošlu godinu, što je skok s 21. mjesta na visoko 9. mjesto Brand Finance 500 ljestvice.

Brand Finance svake godine analizira 5.000 najvećih svjetskih brendova i objavljuje gotovo 100 izvješća, u kojima rangira brendove iz svih sektora i zemalja. Već 16. godinu zaredom imena najvrjednijih 500 svjetskih brendova krase godišnju Brand Finance Global 500 ljestvicu.

Vrijednost cijelog tehnološkog sektora, istaknutog na Brand Finance Global ljestvici, iznosi gotovo 1,3 bilijuna dolara, što ga čini najvrjednijim sektorom u industriji.

Brand Finance Huaweijev rast pripisuje kompanijinoj predanosti inovacijama, velikim ulaganjem u domaće tehnološke tvrtke te istraživanje i razvoj, kao i usmjeravanjem fokusa na poslovanje električnih automobila, uz nastavak jačanja svojih usluga na cloudu.

Huawei nastavlja pružati različite inovativne proizvode korisnicima diljem svijeta, te je nedavno predstavio najnovije vodeće pametne telefone iz obitelji P serije, P50 Pro i preklopni P50 Pocket, koji će oduševiti sve entuzijaste mobilne fotografije.

Još jedan pokazatelj Huaweijjeve predanosti inovacijama je neprestani razvoj AppGallery trgovine, koja trenutno broji 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja. Kao treća najveća trgovina aplikacija na svijetu, korisnicima nudi 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, stabilnim i sigurnim Huaweijevim operativnim sustavom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!