Froddo, Bambi i Boško pozivaju građane da na portalu Dobrog buvljaka doniraju rabljene stvari, obave svoju božićnu kupnju i tako pomognu djeci

Ivančica, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji obuće i vlasnik renomiranih dječjih brendova Froddo i Bambi, u suradnji s Dobrim buvljakom pokrenula je humanitarnu akciju “Pomažem jer znam kako je biti u tvojim cipelicama”. Cilj akcije je motivirati građane da doniraju stvari koje više ne trebaju, i potaknuti ih na kupnju rabljenih stvari, a kako bi se prikupilo što više sredstava za rad udruga koje pomažu djeci.

Prikupljenim sredstvima od prodaje rabljenih cipela i ostalih stvari na web portalu Dobrog buvljaka namjerava se pomoći udrugama koje poglavito brinu o djeci a koja u potpunosti ovise o odraslima.

Crveni nosevi Klaunovi doktori, Udruga za pomoć djeci i socijalno ugroženim obiteljima “Dječja sreća”, Udruga za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom “Duh”, Klub roditelja nedonoščadi “Palčići”, Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima “Krijesnica”, Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom “Mali princ”, neke su od udruga koje brinu o djeci kojima se ovom akcijom želi pomoći.

Pozivaju se građani da na Dobrom buvljaku obave svoju božićnu kupnju i usput naprave dobro djelo – novac od kupnje uplate humanitarnoj udruzi po izboru.

Akcija “Pomažem jer znam kako je biti u tvojim cipelicama” ujedno označava i početak suradnje Buvljaka i Ivančice koji će i u 2014. različitim humanitarnim akcijama nastaviti pomagati djeci, ali i njihovim roditeljima.