Yana Mikhailova - regionalna direktorica tvrtke Nestlé AdriaticYana Mikhailova imenovana je regionalnom direktoricom tvrtke Nestlé Adriatic.

Na tom je mjestu naslijedila Ansgara Bornemanna, koji je navedenu funkciju obnašao od siječnja 2013. godine, a sada preuzima poziciju generalnog direktora tvrtke Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju.

Yana Mikhailova tvrtki Nestlé pridružila se 1996. godine kada je preuzela poziciju  regionalne voditeljice prodaje tvrtke Nestlé Rusija.

Od 2000. godine zauzima različite funkcije u odjelu marketinga konditorskih proizvoda, da bi u travnju 2004. godine bila imenovana direktoricom marketinga Nestlé konditorske kategorije za čitavu Rusiju.

Nastavak karijere donio joj je napredovanje do pozicije regionalne direktorice Nestlé Purina Petcare Rusija, Ukrajina & ZND (Zajednica nezavisnih država).

Njena odlučnost i usmjerenost na rezultate bili su ključni čimbenici za značajne poslovne rezultate Nestlé Purina Petcarea koje ostvaruje u Istočnoj Europi.

U rujnu 2012. godine Yana Mikhailova imenovana je voditeljicom marketinga tvrtke Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju, gdje značajno doprinosi razvoju tržišta Ukrajine i Moldavije, ostvarujući neprestani rast u proteklih nekoliko godina.

“Iznimno sam ponosna što postajem dijelom Nestlé Adriatic tima. Nestlé je ostvario mnogo na tržištima regije, od akvizicije tvrtke Centroproizvod do neprestanih inovacija i proširenja portfelja. Zahvaljujući snažnom i predanom lokalnom timu, sigurna sam da ćemo nastaviti tržištu nuditi najvišu kvalitetu te jačati našu poziciju”, izjavila je Yana Mikhailova, regionalna direktorica tvrtke Nestlé Adriatic.