Internet megastore Salona tech

Internet megastore tehničke robe Salona tech uz interaktivni pristup svakom kupcu nudi široki dijapazon asortimana po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Nova era poslovanja i trgovine na kućnom pragu, povoljna kupnja tehničke robe izravno iz udobnosti doma ili ureda, samo su neke od prednosti ovakvog načina kupnje. Salona tech nije samo jedna u nizu Internet trgovina, već je istinski usmjerena u pružanju najkvalitetnijih proizvoda i usluga svojim kupcima uz visoki profesionalni pristup.

U Salona techu ne prodajemo samo proizvode već kao partner našim kupcima nastojimo maksimalno zadovoljiti njihove želje i potrebe, te nastojimo da kupci za svoj novac dobiju visoku kvalitetu i zadovoljstvo odabira proizvoda, kažu iz tvrtke.

„Transparentnost i povjerenje primarni su cilj Internet megastorea Salona tech, čime želimo pridonijeti razvoju Internet trgovine na prostoru Republike Hrvatske, biti predvodnici u trgovini putem Interneta te poticati potrošače na novi i osjetno jeftiniji način kupnje.“

Asortiman Salona techa uključuje veliki izbor informatičke robe, TV / audio-video tehnike, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, program hlađenje-grijanje, osobne njege, alata i vrtnog programa, te još mnogo toga po najpristupačnijim cijenama uz dostavu na kućnu adresu ili adresu tvrtke.

Posjetitelji i kupci u mogućnosti su kreirati svoju listu želja, recenzirati proizvode, a isto tako i nuditi sugestije kako bismo svoju ponudu i uslugu unaprijedili na najvišu razinu s ciljem još zadovoljnijih kupaca. Svakodnevno obogaćujemo ponudu s novim proizvodima i među prvima u Hrvatskoj nudimo u prodaji tehnološke novitete poput 3D TV i dr.

Dobrodošli u novu eru trgovine, dobrodošli u Salona tech – Internet megastore, jer kako kaže naš slogan: “Pametna kupnja štedi Vaše vrijeme i novac“, poručuju iz tvrtke.

Salona tech je u vlasništvu tvrtke Caesarea d.o.o. iz Solina, a proizvodi se mogu pronaći na web adresi www.salonatech.com.

Promo