ivan-rakitic-s-dobitnikom-nagradne-igreRaketa je podijelio sa svojim fanovima veselje što napokon može uživati u najdražoj Domaćici te objavio fotografiju na svom Instagram profilu s mladim dobitnikom nagradne igre “Donesi mi Domaćicu”, kojem je od srca čestitao na osvojenoj nagradi.

Ivan Rakitić već je poznat po tome koliko voli Kraševu Domaćicu, a to se najbolje moglo vidjeti kada su mu djeca, pitajući ga za autogram, zauzvrat donosila Domaćicu.

U velikoj Kraševoj nagradnoj igri zaštitno lice bio je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić koji ne skriva svoju ljubav prema Kraševoj Domaćici koja mu daje energiju za nogometne uspjehe.

Kraševe Domaćice među glavnim i omiljenim su poslasticama ne samo Ivanu Rakitiću, već i cijeloj svlačionici katalonske momčadi.

“Kada sam saznao da sam dobio nagradu jednostavno nisam mogao doći sebi, bilo je kao da sanjam. Cijelo putovanje bilo je zaista jedno sjajno iskustvo, prvi let avionom, prva vožnja metroom… Osim predivnog grada Barcelone i svih viđenih atrakcija, svakako ću najviše pamtiti susret s Ivanom Rakitićem. Upoznali smo se, razmijenili poklone, slikali se i pričali o svemu. Te Trenutke ću zasigurno još dugo pamtiti, hvaliti se prijateljima i uživati u Domaćici”, izjavio je dobitnik nagradne igre Luka Grbavac.

Više o nagradnoj igri i putovanju mladog dobitnika, možete pronaći na Facebook stranici Kraša.