Izgradnja bjelovarskog trgovačkog centra pri kraju

bjelovarski trgovacki centarPrvi “pravi” bjelovarski trgovački centar otvorit će se u ožujku iduće godine, potvrdio je ekskluzivno za Bjelovarac u ime investitora Filip Vrlja, direktor projektne tvrtke Printax Alfa.

Listu trgovina svojom veličinom predvodit će Müller koji će se prostirati na čak 1.500 četvornih metara, što je ujedno i najveća kvadratura koju njemačka drogerija ima u svojoj internoj klasifikaciji.

Sa svojim asortimanom od stotinjak tisuća proizvoda u sferi parfumerije, drogerije, papirnice, odjela igračaka i multimedije Müller će svakako biti “glavni mamac” kupcima. Svoju poslovnicu otvorit će i Sport Vision. Široki asortiman obuće nudit će Deichmann koji je već krenuo u potragu za šefom bjelovarske poslovnice, a svoje proizvode nudit će i dva poznata trgovačka lanca odjeće C&A i Takko.

S navedenim najmoprimcima već su potpisani ugovori o najmu, a preostalo je još 350 četvornih metara prostora za kojeg postoji više zainteresiran ih, a konačna odluka znat će se ovih dana. U svakom slučaju, taj prostor namijenjen je trgovačkom lancu koji se bavi prodajom dječjeg asortimana.

Tu je i mjesto rezervirano za caffe bar veličine stotinjak “kvadrata” Iako je zasada prerano govoriti o konkretnom broju zaposlenika budućeg bjelovarskog trgovačkog centra, spominje se njih između 50 i 70.

Dovršetak građevinskih radova planiramo za kraj idućeg mjeseca ako nas pri tom posluže vremenski uvjeti, a samo otvorenje planirano je u ožujku. Konkretan datum bit će uskoro poznat, govori Vrlja, dodajući kako je od prvog dana imao izvrsnu suradnju s bjelovarskom gradskom upravom, ali i Gruntovnicom, Katastromi HEP-om Bjelovar.

Napominje i kako će budući trgovački centar imati zajedničko parkiralište s Lidlom. Građevinske radove izvodila poznata zagrebačka tvrtka Kamgrad koja zapošljava 500-tinjak djelatnika.

Prethodni članakDr. Oetker čokoladni muffini od sada u XXL izdanju
Sljedeći članakNovo samostansko pivo na hrvatskom tržištu – Grimbergen