Ja TRGOVAC magazin – svibanj 2019.

Dođite na 4. izdanje Zlatne košarice

Uvjereni smo da će do kraja svibnja stići i proljeće u našu zemlju pa vas ovom prilikom podsjećam da još stignete rezervirati svoje mjesto na velikoj svečanosti hrvatske maloprodaje i FMCG industrije koja se održava u četvrtak, 30. svibnja, u hotelu Westin u Zagrebu. Dođite da zajedno proslavimo i tako na svečan način stavimo točku na poslovnu 2018. godinu. Bila je to godina stvaranja dobrih pozicija za još bolje poslovne godine koje tek dolaze, uvjereni smo.

U ovogodišnjem smo izdanju zaprimili rekordan broj prijava za šest kategorija u kojima se Zlatna košarica dodjeljuje, a žiri je upravo rekao svoj pravorijek. Njihove glasove smo zaprimili, zbrojili, triput provjerili i sada imamo svih 18 finalista, a šest pobjednika su… E pa, za to ćete morati doći na svečanost. Dobro nam došli!

Uz pripremu ove svečane dodjele, što je organizacijski sve samo ne lagan zadatak, priredili smo i rekordan broj stranica u ovom izdanju s nekolicinom zanimljivih tema na koje smo stavili naglasak. BTL marketing na FMCG tržištu dobiva sve više na važnosti, a vodeći stručnjaci iz tog područja progovorili su za ovaj broj i otkrili što se to novoga kupcu pred oči i ostala osjetila stavlja. Imamo i veliku analizu tržišta kioska te opsežan intervju s direktorom tvrtke NLK trgovina i distribucija koja upravlja lancem kioska/tobacco shopova Daily Press, Željkom Petrićem, koji ističe da uz standardni asortiman kreću u snažnu promociju domaćih craft proizvoda koje žele približiti hrvatskim potrošačima kroz svoju mrežu. Zanimljiva inicijativa. Jednako tako zanimljiv je i intervju s glasovitim marketinškim stručnjakom Janom Hilleslandom koji za inovacije na FMCG tržištu u slobodnom prijevodu kaže “džaba si krečio”. Provjerite što je pod tim mislio!

Prethodni članakZadovoljni djelatnici i kupci jamstvo su uspjeha
Sljedeći članakMrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa