”Zašto ne uključiti i potrošače?” bila je misao vodilja kada se Jamnica odvažila povjeriti osmišljavanje imena svog novog proizvoda potrošačima i to putem kreativnog natječaja ”Daj mi ime”.

jamnica-guarana-daj-mi-ime-midi1Zaprimanje sms prijedloga imena od sudionika željnih prilike za osvajanje nagrade od 50.000 kn krenulo je 1. srpnja 2010., a  pristiglo je gotovo 6.000 prijedloga.

Kako bi sve bilo još zanimljivije, ovih dana aktivirana  je i Facebook stranica proizvoda preko koje će se korisnici najpoznatije socijalne mreže moći informirati o proizvodu, kreativnom natječaju i osvojiti dodatne nagrade koje je Jamnica pripremila samo za njih.

Naime, svatko tko se priključi stranici “Smisli ime pića i osvoji 50.000 kn”, pogodi pravi trenutak za odaziv na besplatno piće za tulum  te uključi 30 prijatelja na stranicu dobiva jedan od sveukupno 48 poklon paketa: mix proizvoda Jamnica Guarana i Orange te pelinkovca Krauter i votke X. Stoga, požurite, osvojite piće i razveselite sebe i svoje prijatelje nezaboravnim tulumom!

A svi vi, koji se još niste uključili u lov na 50 000 kn, posjetite navedenu Facebook stranicu ili www.jamnica.hr, doznajte detalje natječaja, smislite ime i okušajte sreću jer prilika za biti kreativan vrijedi samo do 15. rujna 2010.!

Priređivač: Jamnica d.d.