Robert Pešić, Client Service Director Saatchi & Saatchi Croatia

U vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža, dvije prestižne nagrade s netom završenog Weekend media festivala u Rovinju potvrda su uspjeha Jane i kreativne agencije Saatchi&Saatchi. Janin Deepest Instagram Profil osvojio je nagradu SoMo borac u kategoriji “social” te nagradu agencijskog žirija natjecanja BalCaness za najbolji projekt u jakoj konkurenciji regionalnih radova. Brojke od 2.800 pratitelja, više od dva milijuna impresija, čak 600.000 dosega i više od 10.000 posjeta profilu govore u prilog odlukama žirija, koji su Deepest Instagram Profil proglasili najboljim.

Nova kreativna platforma “Duboko iznad svih” agencije Saatchi & Saatchi Croatia povezala je dubinu Janinog izvora, gdje je zaštićena od svih atmosferskih utjecaja, i glavnog protagonista kampanje – svjetskog prvaka u ronjenju na dah Gorana Čolaka. Stoga Deepest Instagram Profil, nesvakidašnje rješenja koje je privuklo pažnju brojnih posjetitelja Instagrama, pruža veliku količinu informacija o ronjenju na dah, iz perspektive jednoga Guinessova rekordera i svjetskoga prvaka, a vodi do impresivne dubine od 800 metara na kojoj se u prirodi nalazi Janin izvor.

“Deepest Instagram Profil logičan je nastavak kampanje s Goranom Čolakom na koju smo mi u Saatchi&Saatchiju iznimno ponosni. Emocije koje je prenijela kampanja ‘Duboko iznad svih’ nastavak su jasne Janine komunikacijske strategije koja podjednako dominira na emocionalnom, ali i racionalnom planu. Atraktivni vizuali s impresivnim činjenicama potvrđuju da je Janino mjesto upravo – duboko iznad svih – a ove nagrade kojima se ponosimo, rezultat su sinergijske suradnje Gorana, Jane i naše agencije”, istaknuo je Robert Pešić, Client Service Director Saatchi & Saatchi Croatia.

Motivirajuća priča o Goranovu životnom putu i uspjehu odražava vrijednosti koje Jana promovira, informacije na @deepestinstagramprofile su inspiracija poput poruka s bočice Jane, jer nas potiču da vjerujemo i živimo svoje snove.