Još u proljeće ove godine Kaufland je svojom kampanjom “Neviđeno svježe” kupcima dao obećanje svježine; samo najbolje i najkvalitetnije proizvode domaćih proizvođača. Kako bi iz sezone u sezonu, iz dana u dan, u trgovinama diljem Hrvatske nudio kvalitetne i svježe proizvode – Kaufland nastavlja s onime što je započeo: s programom Ugovorene proizvodnje koji se neprestano širi.

Naime, ugovorena proizvodnja je projekt partnerske proizvodnje s domaćim poljoprivrednicima u kojemu od prvog dana Kaufland zajedno s proizvođačem dogovara i prati cijeli proces proizvodnje u svim fazama: od odabira sjemena, sadnje, praćenja vegetacije do same berbe. Partneri u ovom projektu su dugogodišnji pouzdani poljoprivrednici iz različitih regija: Međimurja, Središnje Hrvatske, Dalmacije i Podravine. Od njih će Kaufland samo ove godine otkupiti više od 6.000 tona svježih i provjereno kvalitetnih proizvoda.

Ovakvom suradnjom profitiraju svi uključeni u projekt, od proizvođača kojemu je osiguran otkup proizvoda, sve do krajnjeg kupca koji u Kauflandu može pronaći samo najbolje za sebe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!