Kaufland svakoga dana nagrađuje tisuću kupaca

Igricom do omiljenih proizvoda: od 30. kolovoza kreće K-Marke(t)

Poznati trgovački lanac Kaufland, koji u Hrvatskoj broji 47 trgovina, nudi širok spektar vlastitih robnih marki s više od 4.000 proizvoda. Zajamčena vrhunska kvaliteta i povoljne cijene ono je što te proizvode čini posebno primamljivima, i baš je zato ovaj trgovački lanac odlučio za svoje kupce pripremiti igricu u kojoj je svaki dan moguće osvojiti neke od Kauflandovih proizvoda.

U igrici K-Marke(t) koju možete igrati od 30. kolovoza, svaki dan čak 1.000 igrača moći će osvojiti proizvode Kauflandovih robnih marki. Igrati je moguće sve do 3. listopada na stranici k-market-t.com tako da kupci imaju dovoljno prilika za osvajanje nagrade.

Podsjetimo, Kauflandove robne marke pokrivaju gotovo sve kategorije prehrane i neprehrane te je potražnja zadnjih nekoliko godina porasla, što nije toliko iznenađujuće, budući da je omjer cijene i kvalitete odličan. Najbolji primjer su popularni K-Classic proizvodi, dok K-Favourites asortiman čine visoko kvalitetni proizvodi s pristupačnim cijenama. K-Favourites proizvodi s NMNP oznakom proizvedeni su u Hrvatskoj od hrvatskih sirovina.

Iz ostale bogate ponude svakako treba izdvojiti i K-Bio, zatim K-free proizvode koji ne sadrže gluten ni laktozu, K-take it veggie, vlastitu marku kozmetike Bevola, Kuniboo odjeću za najmlađe, alate Parkside i brojne druge brendove.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPotrošnja u Hrvatskoj u srpnju porasla četvrti mjesec zaredom
Sljedeći članakBack to school – Pravovremene pripreme za nove izazove