kozmo-matura-001Zahvaljujući projektu Kozmo matura, maturantima 4.b razreda zagrebačke II. gimnazije maturalna je večer, ali i cijeli dan koji joj je prethodio, bila zaista za pamćenje.

Naime, budući da je 4.b razred pobijedio u natječaju kojim je Kozmo tražio najoriginalniji i najkreativniji maturalni razred u cijeloj Hrvatskoj, Kozmo ih je nagradio cjelokupnim makeoverom za maturalnu večer, za koji je angažirao renomirane stručnjake.

Tako su poznati vizažisti Boris Čavlina i Silva Stojanović iz Ministry of Beauty bili zaduženi za make-up maturantica, dok su se za frizure djevojaka i mladića pobrinuli vrhunski stručnjaci iz salona Toni&Guy.

Uz to, Kozmo im je darovao i poklon pakete Clean&Clear i Catrice te modni nakit, a sve su maturantice na večeru ponijele i atraktivne torbice iz trgovine Miss Sixty Accessories.

“Jako smo sretni što smo ovim djevojkama i mladićima priuštili maturalnu večer iz snova i omogućili im da se na najvažniji dan u životu svakog maturanta osjećaju kao prave zvijezde. Hvala našim partnerima Ministry of Beauty, Toni&Guy i Miss Sixty Accessories koji su nam pomogli u ovom projektu i zajedno s nama na pravi način zaokružili srednjoškolsko druženje pobjedničkog 4.b razreda”, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Nakon makeovera u salonu Toni&Guy i Ministry of Beauty te zajedničkog fotografiranja, učenicima 4.b razreda preostalo je samo presvući se u odabrani outfit, nakon čega su zajedno sa svojom razrednicom Ivanom Peršić na maturalnoj večeri proslavili posljednje dane svog srednjoškolskog obrazovanja.