Tržišne komunikacijePromocijeKreće mjesec darivanja na portalu Ja TRGOVAC

Kreće mjesec darivanja na portalu Ja TRGOVAC

Pred nama je mjesec darivanja i doba godine rezervirano za pažnju i veselje u društvu najmilijih. Nagradite se i okitite darovima koje smo i ove godine pripremili za vas.

Očekuje vas 25 poklona iznenađenja stoga se pripremite na zabavu. Ne morate biti brzi, samo maštoviti! Naime, već 1. prosinca uz jutarnju kavu krenite s pregledavanjem našeg kalendara darivanja i izbora svih planiranih darova naših partnera.

Iz našeg adventskog kalendara možete odnijeti poslasticu za zdravlje, klopu, uljepšavanje ili kućanstvo. I sve ovo pod vaše božićne jelke može stići odmah jer svakodnevno objavljujemo imena novih vlasnika nekog od svih ovih poklona.

Mi u redakciji smo mislili sve ove poklone podijeliti bez da klikate i mozgate jer nam je vaše veselje najveći dar, međutim budući da je u prosincu pridruženi član našeg tima i Djed Mraz, neće moći samo tako. Morat ćete ipak biti dobri i vrijedni. Odaberite poklon koji želite za sebe ili nekog vama dragog…. a potom smislite zanimljiv odgovor na postavljeno pitanje. Znanje vam u tom slučaju može pomoći, ali otkrit ćemo vam da su zapravo originalnost i kreativnost nešto što će biti više od pomoći.

Na kraju svakog dana će zasjesti pridruženi član naše redakcije, Djed Mraz sa svojim vilenjacima i naravno Bakom Mraz te pregledati vaše odgovore. Potom će nam javiti kome će pod božićnu jelku donijeti poklon. Obećavamo, nećemo im dopustiti da budu strogi.

Ali samo zato što će, sigurni smo, vaši odgovori biti i više nego dobri!

E da, i ne zaboravite nas zapratiti na Facebooku i LinkedInu. Radujemo se s vama i ovih blagdana!

Adventski kalendar mjeseca darivanja pratite na adresi:

https://jatrgovac.com/mjesecdarivanja

Sretno 🙂

Ako želite istaknuti Vaš proizvod i biti dio ove lijepe božićne priče i promocije kontaktirajte nas na prodaja@jatrgovac.hr.

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...