Križevački trgovački lanac KTC na tradicionalnoj je blagdanskoj proslavi u Zagrebu okupio više od 1.100 zaposlenika. Zaposlenicima se obratilo vodstvo tvrtke, a najveći pljesak prolomio se dvoranom nakon poruke da će i ove godine blagdani biti neradni te da će svaki zaposlenik dobiti božićnicu od 2.000 kuna.

Ujedno, vlasnik tvrke Ivan Katavić, predsjednik Upravnog odbora Ivica Katavić i zamjenik predsjednika Upravnog odbora Siniša Katavić s glavnom izvršnom direktoricom Daliborkom Kranjčić podijelili su priznanja i nagrade najboljima u 2018. godini.

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne. U svakoj kategoriji dodijeljena su priznanja za prvo, drugo i treće mjesto i njima je pripala nagrada od 1.000, 700 odnosno 500 kuna. Najboljim robnim centrom u 2018. godini proglašen je R.C. Vrbovec, drugo mjesto osvojio je R.C. Zabok, a treće R.C. Križevci. Proglašen je i najbolji robni centar po izvrsnosti – R.C. Krapina.

Nagrade su dodijeljene i najboljim djelatnicima po robnim centrima, najboljim vozačima, kuharima, konobarima, djelatnicima u poljoljekarni, benzinskoj postaji i KTC Jadran. Svi najbolji u svojim kategorijama nagrađeni su s po 1.000 kuna.

Direktori centara nagrađeni su s poklon bonovima u vrijednosti 2.000 kuna.