Suha koža jedan je od najčešćih problema kad je u pitanju njega tijela, a uglavnom nastaje utjecajem vanjskih čimbenika. Hladnoća, vjetar, sunce, nečistoća i prašina u zraku, sve su to čimbenici koji izazivaju suhoću kože, a zahtijevaju efikasni i snažni tretman. Upravo takvo rješenje stiže konačno na hrvatsko tržište. Poznati američki brand kozmetike za njegu tijela – Vaseline – od sada je dostupan i kod nas.

Brend, koji je sastavni dio svakog kućanstva i čiji se proizvodi za njegu ruku ili usana, nalaze u gotovo svakoj torbici, učinkovito je rješenje za probleme kože već više od 140 godina. Njegova osnovna značajka i uspjeh leže upravo u tome što se može primjenjivati na različitim tipovima kože jer ima univerzalni sastojak neophodan za održavanje vlage. Glavni sastojak proizvoda iz Vaseline linije trostruko je pročišćeni vosak koji ne zatvara pore, ne sadržava dodane mirise i ono najvažnije, idealan je za svaki tip kože.

Lijep izgled kože započinje njenom hidratacijom, stoga se Vaseline pobrinuo da njegovi proizvodi prvenstveno zadržavaju prirodnu vlagu kože i tako ju štite od suhoće. Na policama dm-a od sada su dostupni proizvodi novog beauty branda, od klasičnog Vaseline voska, Lip Therapy balzama za usne, Intensive CareTM kreme za ruke pa sve do Intensive CareTM linije losiona za tijelo, koja je dostupna i u obliku spreja. Osim što Vaseline vosak pomaže u njezi suhe i osjetljive kože odraslih, idealan je i za mlađe članove obitelji pa se tako može koristiti i za njegu pelenskog područja.

Njegovo univerzalno djelovanje i primjena ključna je za veliku popularnost ovog branda, koji na prirodni način zadržava vlažnost kože. Upravo zato Vaseline linija sadrži i Lip Therapy, vosak u obliku balzama za usne koji dolazi u dvije varijante – Vaseline Original sastavljen od 100% kozmetičkog voska koji ujedno može biti i podloga za ruž te Vaseline Rosy Lips, koji sadrži ulje ruže i badema, zadržava prirodnu vlagu usana, a mirisom razbuđuje osjetila. U prepoznatljivom obliku, u Intensive careTM liniji proizvoda dostupni su losioni za tijelo Vaseline Advanced Repair, Vaseline Essential Healing, Vaseline Aloe Soothe i Vaseline Cocoa Radiant, čijim se korištenjem mikro kapljice vazelina lagano apsorbiraju u kožu kako bi je hidratizirali i zaštitili od isušivanja.

Ovaj proizvod razvijen je i u obliku spreja, a dostupni su u tri različite varijante u pakiranju od 190 ml. Ovi lagani losioni za tijelo ne sadržavaju masnu formulu i ne ostavljaju ljepljivi osjećaj na koži pa je samim time nanošenje brzo i jednostavno, a apsorbiraju se u samo nekoliko sekundi, što koži daje prirodni i njegovani sjaj. Krema za ruke sasvim je sigurno jedan od najčešćih proizvoda koji ljudi svakodnevno koriste i to upravo zato što su dlanovi najviše izloženi vanjskim čimbenicima koji uzrokuju suhu kožu. Vaseline se pobrinuo osigurati njegovane dlanove s novim kremama za ruke Vaseline Advanced Repair i Vaseline Hand&Nails koje pomažu u smanjenju suhoće kože ruku. Osim za njegu dlanova, Vaseline Hand&Nails s dodatkom keratina pomaže i u sprječavanju gubitka vlage noktiju te se na taj način oni manje listaju i pucaju.

Ovaj inovativni beauty brand u samo jednom koraku pomaže suhim područjima kože kako bi postala mekša i njegovana pa ne čudi da će zasigurno postati omiljeni proizvod koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.