Tržišne komunikacijeMate i Tomaž za Lidl: Velika kuharica na dar za blagdane

Mate i Tomaž za Lidl: Velika kuharica na dar za blagdane

Kuharica_Mate i Tomaz (1)Za svoje je kupce priredio pravo blagdansko iznenađenje – veliku kuharicu koju su pripremila Lidlova zaštitna lica – Mate Janković i Tomaž Kavčič.

Sve što trebate napraviti da bi došli do kuharice je prikupiti pet naljepnica u Lidlovim trgovinama – za svaku kupnju u iznosu od 150 kuna dobivate 1 naljepnicu, i to u razdoblju od 9. studenoga do 6. prosinca 2015. godine.

Kuharica sadrži 104 majstorska recepta vrhunskih chefova Mate i Tomaža, a vrlo je neobično koncipirana – nema početak i kraj, već su s jedne strane Matini recepti, a kada kuharicu okrenete, s druge strane se nalaze Tomaževi recepti.

Na 288 stranica predstavljeni su brojni originalni, ukusni, a opet jednostavni recepti, koje svatko može pripremiti kod kuće. Predjela, juhe, tjestenine, rižota, mesna i riblja jela, deserti…kuharica je ovo koja obuhvaća sve kategorije jela.

Vizualni identitet kuharice izuzetno je privlačan, pomalo rustikalan i osvaja na prvi pogled.

Ne preostaje nam ništa drugo nego požuriti u najbliži Lidl, obaviti blagdansku kupovinu i usput dobiti ovu prekrasnu kuharicu, koja će mnogima poslužiti i kao originalan božićni dar.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...