Max City slavi 2. rođendan uz brojne i bogate nagrade

Izvlačenje vrijednih nagrada održat će se 8. studenog

Ovog vikenda od petka 6. do nedjelje 8. studenog trgovački centar Max City slavi drugi rođendan. Povodom slavlja u centru su pripremili brojne popuste i pogodnosti za posjetitelje te zabavni program prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Rođendansko slavlje počinje u petak 6.11. Od 12 sati predviđeno je live javljanje Radio Istre iz Max City centra uz dodjelu promo nagrada. U subotu od 10 do 17 sati na šetnici ispred centra bit će moguće, ne samo gledati nastajanje grafita, nego se i okušati u ulozi grafitera. Planirano je oslikavanje zida ispred centra, a svi koji su vješti u crtanju moći će ostaviti svoju poruku na zidu – uz stručno vodstvo iskusnih grafitera. Nadalje, u subotu i nedjelju u centru će šetati razne dječje maskote koje će dijeliti slatkiše i balone.

Vrhunac rođendana je u nedjelju 8. studenog u 17 sati kada počinje izvlačenje dobitnika velike nagradne igre. Izvlačenje nagrada je javno, u Max City centru, a voditelj izvlačenja je Mario Lipovšek Battifiaca. Izvlačenje će se moći pratiti uživo na programu TV Nove ali i kroz live streaming na Max City FB profilu. U rođendanskom darivanju, osim glavne nagrade, automobila Opel Corsa, osvojiti se može i električni romobil, televizor, laptop, tablet računalo, bicikl. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je sakupiti 5 računa sa 5 različitih prodajnih mjesta u Max City, spremiti ih u omotnicu te zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u. Još stignete sudjelovati – omotnice se ubacuju do nedjelje 8.11. u 14 sati.

Ne zaboravite, odmah nakon rođendanskog izvlačenja počinje nova nagradna igra u kojoj je glavna nagrada također nova Opel Corsa. Darivanje će se nastaviti sve do trećeg rođendana centra u studenom 2021. – svakog mjeseca Max City daruje novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za glavnu nagradu je Autowill Pula.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakU preuređenom bistrou Rougemarin započela nova Lokal&Bokal sezona
Sljedeći članakDr. Oetker torta i kolači zasladili 27. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik