megapopusthr-screenshot-largeNovi kanal za grupnu kupnju bit će dostupan u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Slavonskom Brodu, Puli, Karlovcu, Sisku, Šibeniku, Varaždinu i Dubrovniku

Tvrtka Megaplakat u ožujku pokreće novi portal za grupnu kupnju www.megapopust.hr.

Portal MEGApopust pružat će mogućnost kupnje proizvoda i usluga uz popuste od minimalno 50% do čak 90% te će svakodnevno objavljivati ponude s grupnim popustima za restorane, hotele, škole stranih jezika, wellnese, masaže, tretmane ljepote, koncerte, putovanja, sportske događaje, kino predstave, kazališta, te mnoge druge djelatnosti čije usluge građani svakodnevno koriste, ističe se u današnjem priopćenju.

Portal će pokrivati 12 najvećih gradova: Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pulu, Karlovac, Sisak, Šibenik, Varaždin i Dubrovnik.

Megaplakat raspolaže s 360 megaboard plakatnih površina u cijeloj Hrvatskoj što će novom portalu osigurati medijsku primijećenost. Također u planu su znatna ulaganja u promociju putem drugih medija, ističu se u priopćenju pokretača projekta.

Svi koji žele primati dnevne ponude s popustima već se mogu prijaviti na www.megapopust.hr. Portal se trenutno može pratiti putem Facebooka i Twittera, gdje se svakodnevno organiziraju nagradne igre.