Na Bundeku održano finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK

1. nagradaZagrebački Bundek okupio je jučer brojne posjetitelje koji su do kasnih večernjih sati uživali u roštiljanju, koncertima i brojnim zabavnim aktivnostima.

Deset ekipa iz različitih dijelova Hrvatske natjecalo se za titulu najboljeg roštilj majstora, a glavnu nagradu i prestižni trofej “Zlatni ćevap” osvojila je ekipa Valpovački kotlić Željka Turalije.

Za nagradu Zlatni ćevap u finalu su se borili timovi: Mladi kuhar Valentina Šubelja iz Križevaca, Allegri Istriani Zorane Turković iz Umaga, Školarci Zlatana Zuhrića Zuhre i Los Chupacabros Tvrtka Kračuna iz Zagreba, Kampo kaštelo Danijela Rimanića i Berekini Mladena Šarea iz Zadra, Hot stuff Ivane Orlovčić s Krka, Udruga osoba s invaliditetom sv. Bartolomej Josipa Blaževića iz Knina te Esekerski ćevap Ante Dozana iz Osijeka.

Kvalitetu PIK-ovih proizvoda potvrdila je svojim dolaskom i nutricionistica Sanja Ćosić iz Definicije hrane. “Uz malo truda, znanja i mašte te naravno kvalitetno meso, roštilj može biti vrhunsko gastronomsko i nutricionistički opravdano te uvijek zabavno – preukusno iskustvo”, dodala je.

Osim vrhunskih mesnih delicija PIK kvalitete, posjetitelje je na Bundek privukao i bogat glazbeni program. Plesalo se i pjevalo uz koncert grupe 1. april i Bosutskih bećara te gostovanje Miroslava Škore i Ivana Zaka.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju odvijalo se pod generalnim pokroviteljstvom PIK-a, a o pobjednicima je i ovaj put odlučivao gastro žiri na čelu sa chefom Brankom Ognjenovićem te Almom Čatlakom i Gojkom Dragićem. Za dobro raspoloženje bio je zadužen voditelj događanja Frano Ridjan.

Prethodni članakEkonomska klima u Hrvatskoj na najvišoj razini od ulaska u EU
Sljedeći članakMojPosao selekcija kandidata: Greške koje najčešće radite