Najbolje pivo na svijetu? Vjerojatno

Carlsberg je na hrvatskom tržištu dostupan u nepovratnoj staklenoj boci 0,33 l, limenci 0,5 l, a od sada i u povratnoj 0,4 l boci

Carlsberg, vjerojatno najbolje pivo na svijetu, pivo je iznimne kvalitete i prepoznatljiva okusa. Savršeno uravnoteženog okusa i prepoznatljive arome hmelja pruža lagano osvježenje svakim gutljajem.

No, Carlsberg nije samo sinonim za vrhunski okus. Ono što ovaj brend čini posebnim jest i posvećenost održivosti i društvenoj odgovornosti. Kroz inovativne prakse u pivarstvu i zaštiti okoliša, Carlsberg kontinuirano radi na smanjenju svojeg ekološkog otiska i izgradnji održivije budućnosti.

U Carlsbergu brinemo o načinu na koje je naše pivo proizvedeno i nikada ne prestajemo tražiti načine da ga učinimo boljim. Čak i kada mislimo da smo dosegli svoj maksimum i dalje tražimo prostor za napredak. Čini li nas naša težnja za stvaranjem boljeg i jedinstvenog piva korak ispred ostalih? Vjerojatno.

Carlsberg je na hrvatskom tržištu dostupan u nepovratnoj staklenoj boci 0,33 l, limenci 0,5 l, a od sada i u povratnoj 0,4 l boci.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakTržište maloprodaje – Lideri sektora: Trgovci nastavljaju rušiti rekorde
Sljedeći članakOtvoreno devet Studenac pop-up dućana na Jadranu