26.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:15
Tržišne komunikacijePromocijeNe propustite BREND FORUM 2024.

Ne propustite BREND FORUM 2024.

Pod motom SVE JE BREND. ILI TO ŽELI BITI! u Zagrebu će se prvog dana ljeta, 21. lipnja, održati jedinstvena konferencija BREND FORUM 2024.

Pitate se kako upravljati brendom? Što je brend arhitektura? Kako izmjeriti vrijednost brenda? Kakva su iskustva drugih? Može li mi pomoći licencing i franšizing?

Osobni ili poslovni..brend je brend! I ono što čini razliku! Kako? Ne propustite saznati odgovore kako i zašto brendovi čine razliku!

Pod motom SVE JE BREND. ILI TO ŽELI BITI! u Zagrebu će se prvog dana ljeta, 21. lipnja, održati BREND FORUM 2024. jedinstvena konferencija koja će na jednom mjestu okupiti vlasnike tvrtki, predsjednike i članove uprava, direktore kompanija, brojne inozemne i domaće stručnjake, koji će iz pozicije onih kojih odlučuju govoriti o brendovima i brendiranju, podijeliti svoja razmišljanja o ulozi, razvoju brenda/brendova i njihovim poslovnim strategijama.

Key Note Speaker, 5 govornika i uvodničara, 6 brend priča, 28 sugovornika kroz 4 panela, sadržaj je cjelodnevnog Foruma koji će, uz hrvatske, okupiti stručnjake iz SAD-a, Kanade, Belgije, Nizozemske, Saudijske Arabije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Sve sugovornike kao i najažurniji raspored događanja te novosti pratite i na www.brendforum.hr stranici projekta.

Jesmo li svjesni da brend predstavlja nepisani ugovor s potrošačem i krajnjim korisnikom? Kako izmjeriti vrijednost brenda i koliko vrijedi njegov nematerijalni dio (good will)? Kako postaviti brend arhitekturu? Što je simbolička, a što stvarna vrijednost? Graditi brend ili raditi brend? Kako se boriti s globalnim brendovima? Kako brendirati državu, grad, mjesto, koja je uloga sporta ili kulture? Kako nastaju, nestaju i koliko traju novi brendovi? Jesmo li u zadnjih 20 godina napravili nove brendove ili pozicioniramo stare? Jesu li franchising i licensing dobri za novi razvojni život i skok brenda? Kako start-up revolucija otvara prostore bržoj prepoznatljivosti? Koji su se novi brendovi i sustavi snažno pozicionirali u posljednje vrijeme? Kakva su iskustva iz inozemstva, zašto države koriste kroz brending svoju meku moć? Kako prodati sebe i koliko je u poslu bitan osobni brend? Sve su to pitanja na koja će odgovore ponuditi BREND FORUM 2024, powered by Provectus Capital Partners, koji će se održati u prostorima Hotela Academia u Zagrebu.

Na Forum, među ostalim iznimnim govornicima, kao key note speaker dolazi i Kimberly Kociencki, predsjednica Uprave Society of Product Licensors Committed to Excellence (SPLiCE), jedne od najvećih asocijacija na svijetu za licenciranje proizvoda, svojevrsnog think-tanka s najboljim praksama za za davatelje licenci robnih marki. Okupljenih više od 500 svjetskih brendova u 50 industrijskih sektora ostvaruje godišnje više od polovine svih svjetskih prihoda u retailu od licencinga (u članstvu su P&G, Michelin, Coca-Cola, Danone, Philips, Kodak, Mondelez, McDonalds, Under Armour, Unilever, Amazon, Zippo, Monster.. itd).

Prilika je ovo koju ne treba propustiti za nova znanja, saznanja i primjenu na svom poslu- saznajte, pitajte, naučite – Predstavnici i članovi SPLICE-a, na čelu s Kociencki, održat će dan ranije, u četvrtak 20.6. u prostorima Veleučilište Edward Bernays, poseban Master Workshop, radionicu kako bi sve zainteresirane upoznali s pravilima, procedurama, mogućnostima i detaljima kako licencirati, primiti i nositi licencu te koristiti sinergiju brendova. Posebna pozornost bit će posvećena konkretnim primjerima. Radionica, Licensing&Franschising – sličnosti i razlike te mogućnosti razvoja brenda, uključuje i još jednog glavnog speakera Foruma, Alisdaira Graya, izvršnog direktora Europske franšizne federacije (EFF), kao i predsjednicu Hrvatske udruge za franšizno poslovanje Ljiljanu Kukec te Gorana Krnjaka, Brand Extensions&Licensing stručnjaka. Svaki polaznik dobit će i Certifikat o sudjelovanju i usvojenim znanjima.

Organizator, prvi poslovni radio PoslovniFM povodom 5 godina rada, u suradnji s našim portalom, odobrava popust od 20 posto na cijenu ulaznice, koja uključuje i ručak, kavu i osvježenje, poseban dar knjigu – prvi priručnik o franšiznom poslovanju Od ideje do uspjeha, autora dr. Ljiljane Kukec i dr. Saše Petra, kao i sudjelovanje na jedinstvenoj Master Workshop radionici o licencingu i franšizingu u četvrtak, 20. lipnja.

Kod je BF5, ulaznice se kupuju na platformi Entrio uz unos koda, a tu je i link s već ugrađenim popustom kojeg onda nije potrebno upisivati.

Organizatori su osigurali i 3+1 sistem, odnosno kupnjom 4 ulaznice plaćaje se tri odnosno jedna je gratis. Broj ulaznica je ograničen i neće se povećavati.

Detaljne informacije o programu i tko su sjajni i stručni govornici te o čemu će govoriti na Brend Forumu pročitajte ovdje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...