MasterCard je preporučena kartica za plaćanje u shopping centrima City Center one jer donosi brojne pogodnosti tijekom cijele godine

Ove godine kupovina postaje više od običnog iskustva – uz suradnju koju su pripremili MasterCard i trgovački centri City Center one – kupovina postaje neprocjenjivo iskustvo. Naime, MasterCard i City Center one udružili su snage kako bi svojim korisnicima odnosno kupcima osigurali da dobiju više od svoje svakodnevne kupovine.

Ova dugoročna suradnja trajat će cijelu godinu u Zagrebu i Splitu, a razna događanja, akcije, popusti i pogodnosti zasigurno će oduševiti potrošače i na sjeveru i na jugu.

City Center one preporučuje kupovinu MasterCard karticom jer donosi brojne pogodnosti. Svoju MasterCard karticu koristite u mnogobrojnim dućanima City Centera one Zagreb West i East te Split, a za svaku kupovinu – MasterCard vas daruje. Više o trenutačnim pogodnostima i akcijama provjerite na web stranicama City Centera one.

Trenutačno je u tijeku akcija koja će trajati u periodu od 13. veljače do 31. ožujka.  Za svako plaćanje MasterCard karticama u shopping centrima City Center one u Zagrebu i Splitu, u minimalnom iznosu od 200 kuna, moguće je dobiti kupon za kino Cineplexx ili besplatnu vožnju EKO taksijem do 5 km.

Kupon za kino moguće je iskoristiti u City Centeru one Zagreb East te Split, uz prethodnu rezervaciju željenog filma i termina. Film možete rezervirati online ili telefonski. Pri podizanju karata predočite kupon i uživajte u filmu.

No, to nije sve! Ako želite nastaviti uživati u kupovini, umjesto kupona za kino, možete izabrati praktičnu MasterCard torbu za kupovinu. Kupone je potrebno zatražiti na info pultu uz predočeni račun.

PROMO