NIVEA-Care-kremaNivea je predstavila novu Nivea Care kremu čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj.

Ova pristupačna i kvalitetna krema namijenjena je svim ženama koje ne samo da brinu o svojoj koži, nego se pri tom žele osjećati lijepo, samouvjereno i ženstveno.

Inovativna Nivea Care krema u dodiru s kožom otapa uravnoteženu količinu voska omotanog gelom lagane hidratantne teksture. Ovi glatki, njegujući kristali voska koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži.

Pritom se na koži stvara meki oblog koji pomaže u zadržavanju optimalne razine vlažnosti tijekom cijeloga dana, dok u isto vrijeme ostavlja senzacionalan osjećaj na koži. WOW efekt kreme temelji se na tehnologiji hidrodisperzije voska koji pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu pogodnu za sve tipove kože.

Revolucionarna formula s hidro voskom pruža bogatu njegu i posebno lagan osjećaj na koži. Ujednačena količina voska i hidratizirajućeg gela trenutno se topi i dubinski prodire u kožu dok njegujući kristali voska pružaju dugotrajnu bogatu njegu i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože.

Preporučena cijena:
100 ml – 27,90 HRK
200 ml – 37,50 HRK