Trgovački lanac Tommy otvorio je danas još jednu prodavaonicu na Viru, što je četvrta poslovnica ovog vodećeg dalmatinskog trgovačkog lanca na tom otoku.

Maximarket prodajne površine od 430 četvornih metara nalazi se na adresi Put lučice 19 i bit će otvoren svaki dan u tjednu od 7 do 22 sata, a za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta.

Kao i u svim Tommy prodajnim mjestima, ponudu karakterizira vrlo široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističe ponuda delikatesnih proizvoda, svježega voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda pekarnice “Bobis”, ističu iz Tommyja.

Prilikom otvorenja kupce su dočekali brojni pokloni i atraktivne pogodnosti. Posebno do nedjelje, 6. kolovoza, Tommy nagrađuje svaku kupovinu u iznosu većem od 200 kn kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust od 20 do 50 kn pri prvoj sljedećoj kupovini u novom maximarketu, a najkasnije do 11. kolovoza.

Tommy u Zadarskoj županiji ima 37 prodajnih mjesta, te nastavlja širenje i razvoj prodajne mreže putem investicija u nove poslovnice na tom području.