Spar Hrvatska 1. travnja otvorio je svoj drugi supermarket u Varaždinu. Otvaranjem supermarketa u Međimurskoj ulici, prisustvovali su gradonačelnik Varaždina Goran Habuš i predsjednik uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl.

Varazdin_4Iz Spara ističu kako će se otvararanjem novog supermarketa, na 1300 kvadratnih metara, obogatit gospodarska ponuda Varaždina, a prednost će imati proizvodi varaždinskog kraja.

U kratkom govoru koji je održao gradonačelnik Goran Habuš istaknuo je važnost ovog projekta za Varaždin.

U razgovoru s novinarima Fenzl je rekao da mu je izuzetno drago da je na otvorenju bio prisutan i direktor Vindije,  Dragutin Drk, jer je to potvrda odličnih poslovnih odnosa s Vindijom koji se i dalje razvijaju.

Fenzl je na kraju naglasio da je Spar otvoren za daljnje širenje na varaždinskom području i najavio je mogućnost otvaranja kvartovskih trgovina.

Spar Hrvatska je u posljednjih šest dana otvorio čak tri supermarketa: u centru Zagreba – ulici grada Mainza, u Zaprešiću te u Varaždinu. Time Spar nastavlja s intenzivnim razvojem u segmentu malih formata, odnosno supermarketa.

U  gradnju supermarketa i opremanje uloženo je više od 45 milijuna kuna, zaposlen je 31 radnik, a za kupce je osigurano 117 parkirnih mjesta.

Radno vrijeme Spar supermarketa u Međimurskoj cesti 31c bit će od ponedjeljaka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.