Novi pogon i novi proizvodi Anamaria Company

Cjelokupni pogon kao i uprava preseljeni su u Hrušćicu, a lansirani su novi inovativni proizvodi bez laktoze

Anamaria Company prigodnim domjenkom obilježila je dva nova koraka u razvoju tvrtke. Cjelokupni pogon kao i uprava preseljeni su u Hrušćicu, a lansirani su novi inovativni proizvodi bez laktoze.

“Nova lokacija predstavlja ključni korak u razvoju kompanije jer smo uložili u proširenje pogona te istovremeno integrirali novi i održivi način poslovanja kao i brigu za okoliš i društvenu zajednicu”, poručili su iz Anamaria Company dodavši kako je u novom pogonu uveden sustav dizalica topline, ventiloklima komora i solarnih panela. Njihova je uloga hlađenje i zagrijavanje proizvodnih prostora korištenjem obnovljivih izvora energije.

Dodatno, inovacija u Anamaria asortimanu su proizvodi bez laktoze cappuccino i 2u1 odnosno 3u1 coffee miksevi lactose free. “Riječ je o proizvodima koji su rezultat višemjesečnog istraživanja i razvoja, a nesumnjivo su iskorak Anamaria kompanije u novom smjeru. Cappuccino bez laktoze savršen je izbor za one koji žele uživati u svakom gutljaju bez kompromisa, budući da nova formula ne sadrži laktozu. Nadalje, 2u1 i 3u1 coffee miksevi lactose free predstavljaju potpuno novu dimenziju coffee mikseva, s ili bez šećera, na bazi instant kave, ali bez laktoze”, navode iz Anamarije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNove zlatne medalje kao potvrda kvalitete za Istarske sireve Špin
Sljedeći članakUpravljanje lancem opskrbe: Umjetna inteligencija u lancu opskrbe