DSC_1167Univerexport, vodeći maloprodajni lanac na tržištu Srbije, 21. svibnja otvorio je svoj drugi objekt u Staroj Pazovi.

Na dan otvaranja svaka 100-ta kupovina je bila gratis, a prvih 100 potrošača koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu dobili su poklon paket.

Novi maloprodajni objekt stanovnicima Stare Pazove je na 500 m2 prodajnog prostora ponudio bogat asortiman od preko 7.000 proizvoda.

Među širokom lepezom proizvoda sveže meso i mesne prerađevine s domaće farme, koje u roku od 48 sati stiže do polica maloprodajnog objekta, zauzimaju posebno mjesto.

Ponudu mesa čine bogatijom i prerađevine od mangulice, a odijeljene ribarnice posebna je ponuda za sve one koji žele da kupe svježu ribu. Zdrava i organska hrana, svježe voće i povrće po uvijek povoljnim cijenama i svježe pecivo također su dostupni svim potrošačima novog objekta u Staroj Pazovi.

U novom objektu potrošači su se mogli prijaviti za dobivanje nove Bonus kartice, jedne kartice s dvije mogućnosti. Tijekom dana mogli su konzumirati i vrhunske delikatese mesne industrije Bačka.

I nakon samog otvaranja u Univerexport-u potrošače očekuju velika sniženja osnovnih životnih namirnica, kao i specijalna akcijska sniženja ostalih proizvoda. Potrošači će i ostalim danima moći uživati u različitim pogodnostima, a svoja plaćanja moći će da odlože i do 180 dana, bez obzira na iznos kupovine.

Sljedeće nedjelje, 28. svibnja u “Zemun parku” potrošače očekuje prvi zemunski Univerexport koji predstavlja investiciju vrijednu 1.75 milijuna eura, a otvorit će 50 novih radnih mjesta. Početkom lipnja Univerexport će obradovati potrošače i novim prodajnim objektima u Futogu i Kikindi.