Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee), u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A., 2023. godinu započeo je otvaranjem još jednog Shell benzinskog servisa u Hrvatskom zagorju, što je ujedno i 30. u cijeloj Hrvatskoj. Tako će kupci iz ovog dijela Hrvatske moći pronaći Shell V-Power goriva na adresi Mokrice 184 c.

Visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozila. Shell V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

Uz širok asortiman goriva, Shell Mokrice u Zagorju donosi i prvi brendirani Shell Cafe u Hrvatskoj, u kojem gosti mogu uživati u posebno dizajniranom ambijentu u kojem se poslužuje prvoklasna kava i dnevno kuhana jela po odličnim cijenama. Smješten na frekventnoj Zagorskoj cesti u poslovnoj zoni Mokrice, Shell Cafe postaje nezaobilazno mjesto za kvalitetne dnevne gablece po prihvatljivim cijenama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!