Otvoren prvi TISAK media centar u Zadru

Danas je u samom središtu grada na adresi Dalmatinskog Sabora 8, otvoren prvi TISAK media multimedijski centar u Zadru.

Od danas, u ugodnoj atmosferi moderno uređenog centra, svi kupci mogu pronaći atraktivne naslove knjiga, filmova, glazbenih albuma, suvenira kao i brojne druge zanimljive sadržaje.

Trinaesti po redu TISAK media centar otvorio je svoja vrata uz brojna događanja i poklone za sve kupce. Klapa Zadarska Lanterna nastupila je u novootvorenom prostoru te promovirala svoj najnoviji album Zore dalmatinske, a tom prigodom je TISAK media prve kupce razveselila albumom Zore dalmatinske.

TISAK media centri novi su formati prodajnih mjesta nastali po uzoru na vodeće svjetske lance multimedijskih centara, a nude najveći izbor domaćih i stranih tiskovina, više od 5.000 najtraženijih i najnovijih knjižnih i multimedijska izdanja glazbene i filmske industrije te mogućnost kupnje kave, pića i slatkiša. Uz spmenuto, TISAK media u svojim prostorima kupcima nude i sve ostale usluge Tiska – TISAK media online shop, TISAK foto, TISAK bizz i TISAK copy.

U multifunkcionalnim prostorima TISAK media centara, ekskluzivno uređenih na površinama od 100 do 500 m², stalno se unapređuje asortiman u skladu sa zahtjevima tržišta.