supernova-sibenik-guzva-pred-otvaranjeU Šibeniku je danas otvoren moderni shopping park austrijskog lanca Supernova, koji raspolaže s 8000 metara kvadratnih prodajne površine te za kupce nudi 300 parking mjesta.

Od prednosti ovog formata iz investitora navode kako je “užitak kupovanja u shopping parku veći nego u klasičnom shopping centru, jer se troši znatno manje vremena na pronalaženje i odabir proizvoda zbog kojih su se posjetitelji odlučili na kupnju, a razlog tomu je direktan pristup svakoj od trgovina”.

Otvorenju Supernove Šibenik nazočili su ugledni gospodarstvenici grada i regije, a sam objekat je otvorio gradonačelnik grada Šibenika Ante Županović. Ceremoniji su prisustvovali i vodeći ljudi trgovačkog lanca Spar Hrvatska – Daniel Vidiš i Helmut Fenzl – jednog od glavnih zakupaca novootvorenog shopping parka.

Naime, u sastavu šibenske Supernove otvoren je četvrti Spar supermarket u Hrvatskoj koji će na 1200 četvornih metara prodajnog prostora kupcima nuditi asortiman s više od 8000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

“Šibenik je uvijek otvoren za ovakve projekte i izuzetno mi je drago što će od danas stotinjak djelatnika, što u trgovinama, što na pratećim logističkim poslovima, svoj dohodak osiguravati radom u modernom, europski koncipiranom shopping parku”, izjavio je na otvorenju gradonačelnik Županović te naglasio kako otvorenje ovog prodajnog objekta umnogome doprinosi poboljšanju opskrbe lokalnog stanovništva, ali i brojnih turista.