U Kaštel Sućurcu na adresi Put Kozjaka 2, otvorena je nova Super Konzum prodavaonica. Ovom prilikom, regionalni direktor prodaje Konzuma Boris Dobrić uručio je donaciju Konzuma Centru za rehabilitaciju “Mir” iz Kaštel Novog u iznosu od 20.000 kuna.

otvorenjeCentar za rehabilitaciju “Mir” iz Kaštel Novog smještajno i rehabilitacijski zbrinjava osobe (djecu, mladež i odrasle) s intelektualnim teškoćama i pridruženim smetnjama, a donaciju je u ime Centra preuzeo ravnatelj Borislav Maričić.

Super Konzum prodavaonica u Kaštel Sućurcu uređena je u skladu s najnovijim maloprodajnim standardima.

Na više od 3.500 m2 potpuno preuređenog prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju bogati asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala te najmoderniji standardi izlaganja proizvoda.

Također, značajno su unapređeniji odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa i komorom za dozrijevanje mesa.

Također novi Super Konzum nudi i posebno uređen odjel ribarnice s bogatim izborom svježe ribe s naglaskom na ribu otkupljenu od domaćih ribara, kao i bazenom za žive rakove.

U asortimanu neprehrane posebno se ističe Dream factory odjel s najširom ponudom igračaka za sve uzraste. Pri odabiru asortimana Konzum vodi brigu da prati sve razvojne faze djece od rođenja, vrtićke i školske dobi.

Nova Super Konzum prodavaonica opremljena je s 15 blagajni, a kupci mogu koristiti i inovativne usluge poput plaćanja računa, usluge podizanja novca na blagajnama te kupnje igara Hrvatske Lutrije.

Na dan otvorenja Konzum je prve kupce nagradio prigodnim poklonima. Također, sve je posjetitelje dočekao ukusni doručak, velika roštiljada i torta, kao i pogodnosti pri kupnji.

Prateći potrebe svojih kupaca Konzum ulaže značajna sredstva u uređenje i modernizaciju prodajnih prostora diljem Hrvatske, kontinuirano unaprjeđuje asortiman svojih prodavaonica te podiže standarde kvalitete.